De Beste Autonavigatie
Vergelijk de Beste Auto Navigatie Systemen: Editie 2016

Vergelijk de Beste Auto Navigatie Systemen: Editie 2016

Geplaatst door 25-08-2022 19:28 door Rianne Wesselink

Als je door de stad of door het land rijdt, is betrouwbare navigatie essentieel. Zelfs doorgewinterde bestuurders kunnen soms verdwalen, en het navigeren in onbekende gebieden kan moeilijk zijn. Autonavigatiesystemen geven perfecte afslag voor afslag aanwijzingen, en helpen ervoor te zorgen dat bestuurders op het goede spoor blijven. Hier vergelijken we de beste autonavigatiesystemen van 2016 om je te helpen de juiste te vinden.

1) Het eerste, en meest populaire systeem is de Garmin nuvi 57 LM. Dit model is budgetvriendelijk, heeft levenslange kaarten, en een 6 inch scherm. Het spreekt ook straatnamen uit voor preciezere navigatie, en heeft een snelheidslimietindicator.

2) De volgende is de TomTom Via 1535TM. Dit model biedt rijbaanbegeleiding en zeven miljoen points of interest. De Via 1535TM heeft ook stembegeleiding, en de mogelijkheid om routes aan te passen.

3) De Magellan RoadMate 5365T-LMB is een andere goede keuze. Hij beschikt over gratis levenslange kaarten, 3D voorstellingen van oriëntatiepunten, nuttige punten en waarschuwingen voor verkeerscamera's. Het heeft ook een ingebouwde verkeersontvanger om je te waarschuwen voor vertragingen en andere wegomstandigheden.

4) Het laatste model dat we vergelijken is de Rand McNally TND Tablet. Dit apparaat heeft een 7-inch touchscreen scherm en een jaarabonnement op de navigatiediensten van Rand McNally, met meer dan 7,5 miljoen points of interest en real-time verkeersupdates wereldwijd. Het heeft ook gesproken aanwijzingen, een geïntegreerde drowser, en meer.

Al deze apparaten bieden verschillende functies en opties die passen bij jouw navigatiebehoeften. Of je nu op zoek bent naar een goedkope optie of een geavanceerder systeem met alle functies, deze autonavigatiesystemen van 2016 zullen je helpen om veilig op je bestemming te komen.