De Beste Autonavigatie
Betaalbare autonavigatiesystemen die je budget niet zullen breken

Betaalbare autonavigatiesystemen die je budget niet zullen breken

Geplaatst door 05-12-2022 10:31 door Rianne Wesselink

Ben je een fervent reiziger die een autonavigatiesysteem nodig heeft, maar wil je niet failliet gaan? Of ben je een student die een GPS-systeem voor zijn auto nodig heeft, maar krap bij kas zit? Maak je geen zorgen. Er zijn nu verschillende autonavigatiesystemen die je budget niet te boven gaan. Je kunt nu genieten van het gemak en de veiligheid van een GPS autonavigatiesysteem zonder al te veel geld uit te geven.

Het eerste betaalbare autonavigatiesysteem waar je naar moet kijken is de Telenav Scout. Dit systeem is het meest betaalbare autonavigatiesysteem dat je kunt kopen en kost slechts ongeveer 70 dollar. Het bevat turn-by-turn aanwijzingen en een point-of-interest zoekopdracht, evenals interactieve kaarten om je te helpen de beste routes te vinden. Bovendien is de Scout gemakkelijk te gebruiken en heeft hij spraakgestuurde commando's voor snelle actie.

De volgende is de Tomtom Go 500. Deze zit vol met functies als offline kaarten, handsfree bellen en realtime verkeersinformatie. Hij is ook compatibel met Android- en iOS-apparaten, zodat je gemakkelijk je smartphone kunt synchroniseren en updates kunt ontvangen terwijl je rijdt. De Go 500 wordt ook geleverd met gratis levenslange verkeers- en kaartupdates, maar hij kost wel iets meer: ongeveer $150.

Zoek je een alles-in-één autonavigatiesysteem, overweeg dan de Garmin DriveSmart 51. Het heeft alle functies van de Tomtom Go 500 en meer, en het zit vol met geavanceerde rijhulpsystemen. Dit omvat waarschuwingen voor voorwaartse botsingen, waarschuwingen voor het verlaten van de rijstrook, en zelfs een ingebouwde dashcam, zodat je eventuele incidenten onderweg kunt opnemen. De Garmin DriveSmart 51 kost ongeveer 250 dollar, maar is elke cent waard.

Tot slot, voor wie een nog kleiner budget heeft, is er de Google Map app. Met behulp van een combinatie van mobiele data en GPS-technologie biedt de app gratis turn-by-turn navigatie. Hij is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-toestellen en bevat real-time verkeersupdates, zoekopdrachten naar nuttige plaatsen en nog veel meer.

Kortom, er is een verscheidenheid aan betaalbare autonavigatiesystemen die niet te duur zijn. Of je nu op zoek bent naar een basis navigatiesysteem of een meer geavanceerd systeem, je kunt iets vinden dat binnen je budget past. Aarzel dus niet - investeer in een autonavigatiesysteem en begin te genieten van het gemak en de veiligheid die het biedt.